4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Atlas'ta imza şov!

Türkiye Hentbol 1. Lig takımlarından Atlas Eğitim Kurumları Hentbol Takımı, daha önceden anlaştığı 20 oyuncusuyla resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Muhammet Duru, Kayseri çapında yıllar sonra büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Duru, “Gerek Türkiye şampiyonası gerekse dünyaya açılma noktasında önemli kararlar aldık. Bunun için önemli transferler gerçekleştirdik. 1. Lig ve süper ligde oynamış deneyimli oyuncular aldık. Atlas Eğitim Kurumları olarak Kayseri'de geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Çok taraftarımız olacak. Bu sene hedefimiz Türkiye Şampiyonu olmak, hatta Avrupa Şampiyonası’na göz kırmaktır” şeklinde konuştu.

Takım Antrenörü Levent Kaya ise, 1,5 aydır çalışmalara devam ettiklerini ve bu süre zarfında 30’a yakın oyuncu denediklerini söyledi. Denedikleri sporcuların arasında 20’si ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden Kaya, transfer ettikleri oyuncuların çeşitli liglerde oynadığını kaydetti.

Her mevkide sporcu aldıklarını sözlerine ekleyen Kaya, “Geniş bir kadromuz var. Özellikle yıldızlar ve Türkiye Şampiyonası’nda sıkıntı çekmeyeceğiz. Bugünde Beşiktaş, Erzurumspor ve Erciyes Üniversitesi'nde oynamış olan Ömer Bozdemir ve diğer oyuncularımızla sözleşme imzalayacağız” dedi.

Daha sonra takım kaptanı Ömer Bozdemir ve arkadaşları resmi sözleşmeye imza attı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 10:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?