4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Atlas'tan Emekspor hazırlığı

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü, önümüzdeki hafta karşılaşacağı Ankara Emekspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ligdeki başarısını sürdürebilmek isteyen Atlas Eğitim Spor Kulübü Hentbol Takımı, Ankara Emekspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına İbrahim Bamyacıoğlu Spor Salonu'nda başladı.

Antrenör Levent Kaya yönetimde çalışmalarını sürdüren takım, ligdeki üçüncü maçını da kazanarak, liderliğini korumak istiyor. Antrenmanları izleyen Kulüp Başkanı Muhammet Duru, yaptığı açıklamada, lige çok iyi başladıklarını ve devamının gelmesini istediklerini belirtti. Takımın bunu yapacak güçte olduğunu ifade eden Duru, Ankara'dan da iyi bir sonuç elde edeceklerine inandığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan antrenör Levent Kaya ise, rakiplerinin güçlü olduğunu belirterek, “Bizlerde rakibe göre kaliteli ve güzel oyunumuzu sergileyeceğiz. Üç farklı sonuç var ve biz galip gelmek istiyoruz. Sporcularım hazır ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Takım Kaptanı Ömer ise, Ankara Emekspor'da birçok arkadaşının oynadığını ve takımın güçünün farkında olduklarını söyledi. Kaptan Ömer, “Ligdeki takımlar Atlas Eğitim Spor Kulübü'nün farkına varmaya başladı. Hedef olarak play-off düşünüyoruz ve ona göre de oyunumuzu oynayacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 18:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?