5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

'Atom Karınca' iş başı yapıyor

Yaptığı başarılı hizmetlerle 'atom karınca' olarak bilinen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçirdiği ameliyatın ardından tekrar sağlığına kavuşarak görevine önümüzdeki hafta başlayacak.


Geçtiğimiz ay Ankara'da kalp ameliyatı geçiren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bağ evinde istirahatını sürdürüyor. Başarılı geçen ameliyatın ardından eski sağlığına kavuştuğunu söyleyen Başkan Büyükkılıç, önümüzdeki hafta başkanlık koltuğuna oturup görevine başlayacak. Başkan Büyükkılıç, "Hesapta olmayan bir hastalık ile karşı karşıya kaldım.

Fakat Allah'ın takdiri idi ve şimdi eski sağlığıma kavuştuğum için şükrediyorum. Beni hastalığım sırasında ve sonrasında yalnız bırakmayan başka Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül olmak üzere hemşehrilerimize minnettarım ve onlara sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


11 ayın sultanı olan Ramazan ayının bereketli geçmesi temennisinde de bulunan Başkan Büyükkılıç, İHA Kayseri Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Cem Atakan'ın görevinin hayırlı olmasını diledi. Büyükkılıç, "İhlas Haber Ajansı, Türkiye'de ve dünyada sayılı ajansların en gözdesi arasındadır. Hem ülke içerisinde hem de ülke dışındaki geniş ağı ile hızlı bir şekilde doğru haberi yansıtan İHA'nın Kayseri bölgesinin de çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 14:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?