4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Avendano ve İglesias gözden çıkarıldı

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın geleceğine yatırım yapmak için çok sayıda genç oyuncu transfer ettiklerini belirtti.

Teknik direktör Kafkas, dünkü ilk antrenmanla topbaşı yaptıklarını hatırlatarak, Kayseri'deki 10 günlük kampın ardından futbolculara iki gün izin vereceklerini ve ikinci etap çalışmasını Kızılcahamam'da sürdüreceklerini bildirdi.

Transfer çalışmalarının halen sürdüğünü ve geniş bir kadro kurduklarını ifade eden Kafkas, genç ve gurbetçi oyunculara ağırlık verdiklerini söyledi.

Takımın geleceğine yatırım yapmak istediklerini ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:

"Çok geniş bir kadro kurmamız eleştirilebilir. Ancak, takımın geleceğine yatırım yapmak için çok sayıda genç oyuncu transfer ettik. İki türlü transfer politikası izledik. Hem geleceğe yatırım yapmak için 16-17-18 yaşlarında genç oyuncular aldık, hem de kadromuzu güçlendirmek için kalitelerini ispatlamış futbolcular transfer ettik. Gökhan Ünal haricinde oyuncu göndermedik. Mevcut kadromuzu koruyup daha da güçlendirmeyi hedefledik. Gökhan Ünal'ın yerini doldurabilmek için İngiltere Premier Lig'den oyuncu aldık. İnşallah Aghahowa, Gökhan'ın yerini aratmayacak. Yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturabilmek için çalıştık."

İki yabancı oyuncu daha transfer etmek istediklerini, bunun için bazı futbolcularla görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Kafkas, "İki yeni yabancı oyuncu almak için Avendano'yu gözden çıkardık. Gözden çıkaracağımız ikinci oyuncu ise büyük ihtimalle Iglesias olacak" diye konuştu.

Kaleci Ivankov'un takımdan ayrılması konusunda çok eleştirildiklerini anımsatan Kafkas, Ivankov'un takımda kalmasını çok istediğini, ancak bir türlü anlaşma sağlanamadığını anlattı.

AA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 10:42:18
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 10:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?