3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

AYDEM heyeti Kayseri'de

Türkiye'nin ikinci özel elektrik dağıtım şirketi olan Aydın, Denizli ve Muğla (AYDEM) Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve beraberindekiler, Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'yi makamında ziyaret etti. AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, “Kayseri elektrik şirketinin tecrübelerinden ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz” dedi.

AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, beraberinde Bereket Enerji Genel Koordinatörü Fikret Akbaş, AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel, Denizli, Aydın, Muğla müdürleri ve bazı şube müdürleriyle birlikte Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'yi ziyaret etti.

Elektrik Şirketi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'nin davetlisi olarak 2 günlüğüne Kayseri'ye geldiklerini ifade eden Ceyhan Saldanlı, “Bugün Türkiye'de elektrik dağıtımını özel sektör olarak yapan iki şirket var. Birisi Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi ve diğeri de Denizli'deki AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi. İki şirket olarak biz sektör hakkında bazı değerlendirmeler yapmak, Kayseri'nin yıllardan beri gelen tecrübelerinden yararlanmak ve çalışmalarını yerinde görmek üzere Kayseri'ye geldik. Bu ziyaret ve yapılacak karşılıklı görüşmelerin her iki taraf içinde faydalı olacağını ümit ediyoruz. Aynı zamanda da Kayserili yönetici arkadaşlarımızı da kendi şehrimize bekliyoruz. Bu çalışmaların her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “15 Ağustos'tan bu tarafa AYDEM'i devraldınız. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Adı gibi bereketli olur, Bereket enerji. Biz sektörde gerçekten çok yalnızdık. Bunu zaman zaman bir araya geldiğimizde sizlerle de dillendiriyorduk. 80 vilayet bizim haricimizde kamu olup bir tek biz özel sektör olunca, kamuya sesimizi duyuramıyorduk. Ama önce siz bu yolu açtınız. Arkasından diğer özelleştirmelerde başladığında, 2009 yılında inşallah 7 şirket özelleşir. Bu 30 vilayete yayılırsa, özel şirketler sorunlarını daha iyi dile getirecekler, daha iyi bir yol alacağız. Ve inşallah elektrik sektörün de dağıtımda çok önemli hizmetler vereceğiz. Bu ülkemiz içinde çok iyi olacak. O bakımdan ben ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah ülkemiz için, sektör ve şirketlerimiz için çok verimli bir çalışma yaparız. Biz de sizin davetinizi kabul ederek arkadaşlarımızla Denizli'ye gelmek istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. ve AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri basına kapalı olarak yapılan toplantıya geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 16:02:56
Güncelleme :19 Aralık 2008 Cuma 16:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?