3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Ayrılık cinnetini polis kansız bitirdi

Kayseri’de eşinin kendisini terk etmesine dayanamayan koca, geçirdiği cinnet sonucu kendini evine kilitledi. Elindeki tabancayla intihar edeceğini söyleyen kocayı, polis uzun uğraşlar sonucu ikna etti.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Seymen Sokak 45 No’lu evde ikamet eden 30 yaşındaki Ergün Dursun, eşinin kendisini terk etmesi sonucu geçirdiği cinnet sonrasında kendini evine kilitledi. Elindeki tabancayla intihar edeceğini söyleyen Dursun’u önce yakınları ve komşuları ikna etmeye çalıştı, fakat başarılı olunmadı.

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, Ergün Dursun’u ikna etmeye çalıştı ve olay yerine çilingir çağrıldı. Eşinin tekrar eve dönmemesi durumunda kendini öldüreceğini söyleyen Ergün Dursun’u polis yaklaşık 2 saatlik ikna çalışmasından sonra sakinleştirerek evden dışarı çıkardı. Ergün Dursun daha sonra bir polis otosuyla karakola götürüldü.

2 çocuk babası Ergün Dursun’un pazarcılık işiyle uğraştığı ve geçimsizlik nedeniyle bir süre önce eşinin kendisini terk ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 14:10:41
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 12:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?