5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bağ evi fareleri yakalandı

BAĞ EVİ FARELERİ YAKALANDI

Kayseri'de villalara girerek çok sayıda elektrikli ev aletinin yanı sıra pelüş oyuncak çalan hırsızlık şebekesi çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesine bağlı Becen Mahallesi'nde S.B.P.'ye ait bağ evinde hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, hırsızlara ait deliller ele geçirildi. Polis ekipleri olayı İ.Ç. ve suç ortakları A.T., S.E. ve B.E.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Yapılan çalışmalar sonrasında yakalanan İ.Ç. ve suç ortakları A.T., S.E. ve B.E.'nin, daha önce de 8 bağ evinde hırsızlık yaptığı belirlendi. İçerisinde halı yıkama makinesi, faks cihazı, mutfak robotu, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, pelüş oyuncak gibi eşyaların bulunduğu ürünler sahiplerine teslim edildi.

Çete lideri İ.Ç. ve A.T. S.E. ve B.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ürünleri satın alan 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BAĞ EVİ FARELERİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 13:52:02
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 21:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?