3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Bahar temizliği kampanyası başladı

Melikgazi Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gülük Mahallesi'nde Bahar Temizlik Kampanyası başlatıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her mevsim başlangıcında belediye olarak gerçekleştirilen temizlik kampanyaları ile kısa sürede şehrin temizliğini tamamlandığını belirtti.

Kampanyanın sonbaharda dış bölgelerden başlayarak merkeze doğru başlatıldığını dile getiren Büyükkılıç, “Belediye olarak mahallelere yönelik temizlik ekipleri, her gün çöpleri düzenli olarak toplamakta, cadde ve sokakların temizliğinin yapmakta. Yağan karların erimesi ile birlikte kirlilik ortaya çıkmış, genel olarak komple bir temizlik yapılması gereksinimi duyulmuştur. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize Fen İşleri Müdürlüğü tarafından makine desteği sağlamakta. Toplam 4 süpürge aracı, küçük ve büyük olmak üzere 3 adet kepçe, 3 kamyon ve 60 süpürge işçisi ile bahar temizlik kampanyamız başladı" dedi.

Gülük Mahalle Muhtarı Hayrettin Öksüzkaya da, yaptığı açıklamada yapılan çalışmadan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 18:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?