3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Bakan Akdağ'ın akrabası kaza geçirdi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yeğeninin öğretmen eşi, geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'de farklı iki lisede kimya öğretmenliği yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yeğeni Yüksel Akdağ ve eşi Mevhibe Akdağ, arkadaşlarıyla birlikte otomobille seyrederken Ihlamur Köprüsü'nde bir araçla çarpıştı.

Araç içerisinde bulunanlardan Mevhibe Akdağ yaralanırken, diğerleri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mevhibe Akdağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın kendisini arayarak, 'Geçmiş olsun' dileklerini ilettiğini ifade eden Mevhibe Akdağ, "Eşim ve arkadaşlarımla beraber çarşıya giderken bir araç aniden otomobilimizin sağ tarafına çarptı. Ondan sonrasını fazla hatırlayamıyorum ama araçtan kendim çıktığımı biliyorum. Ambulans geldi ve ben nefes almakta zorlanıyordum. Beni hastaneye getirmişler. Sağ kalçamda kırık var. Şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum" diye konuştu.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İsmail Tamer ise Mevhibe Akdağ'ın kalçasında kırık bulunduğunu belirterek, "Hastamızı ameliyata gerek kalmadan buradan taburcu etmek istiyoruz. Tahlil ve tetkiklerimiz devam ediyor. Ameliyat gerekirse yapılıp öyle taburcu edilecek. Şu an genel durumu iyi gözüküyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 14:32:20
Güncelleme :20 Ekim 2008 Pazartesi 14:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?