4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bakan Başesgioğlu Kayseri'de

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, sanayi kenti olarak anılan Kayseri'nin, spor alanında da yapılan çalışmalarla tam anlamıyla spor kenti olacağını söyledi.

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün karayolu ile Kayseri'ye gelen Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ilk olarak Valiliğe geçti. Burada Vali Mevlüt Bilici tarafından karşılanan Bakan Murat Başesgioğlu, Kayseri'deki spor tesislerini görmek ve bir dağ evinin açılışını yapmak için geldiğini söyledi.

Başesgioğlu, "Kayseri'de tarım ve sanayide büyük gelişmeler sağlandı. Sporda da son günlerde büyük gelişmeler sağlandı. Sanayi kenti olarak anılan Kayseri, spor alanında da yapılan çalışmalarla tam anlamıyla spor kenti olacaktır" dedi.

Kayseri'de son günlerde yapılan spor tesisleriyle ilgili konuşan Başesgioğlu, "Amacımız uluslararası organizasyonlarda Kayseri'nin ev sahipliğini yapmasını sağlamaktır. Kayseri sporcu yetiştirmekte örnek şehir olacaktır" ifadelerini kullandı.
Devlet Bakanı Başesgioğlu, daha sonra Kayseri Tapu ve Kadastro 11. Bölge Müdürü Mehmet Postacı'dan da bir brifing aldı. Bakan Başesgioğlu, Valilik hatıra defterini de imzaladıktan sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne geçmek üzere buradan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 14:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?