3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Bakan Gül, memleketi Kayseri'de

Bir süredir Kayseri’de bulunan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Belsin Tınaztepe Mahallesi’nde Kayseri’ye doğalgaz gelmesi ile ilgili programa katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından getirtilen ve HSV firması tarafından dağıtımı yapılan doğalgaz ile sembolik olarak meşale yakan Gül, doğalgazın Kayseri’ye çok şey kazandıracağını söyledi.

Konuşmasında 3 Kasım 2002’den sonra göreve gelen AK Parti Hükümeti’nin çalışmalarından da bahseden Gül, 2 yılda çok şey yapıldığını ve artık Türkiye’nin bütün kurumlarıyla şeffaf konuma geldiğini kaydetti.

Bakan Gül, şunları söyledi:
"Sizlere layık olmak için temsilcileriniz gece gündüz çalışıyor. Bizlere güvenebilirsiniz. İki yıl önce herkes geleceğinden kuşku duyarken, bugün herkes geleceğin daha iyi olacağını söylüyor. Türkiye güllük gülistanlık, her şey çok iyi demiyorum. Türkiye’nin ufku açıldı. Özgüvenini kazandı. Bundan sonra Türkiye çok güzel konumlara gelecektir."
Doğalgaz meşalesi yakma programında Bakan Gül’ün yanı sıra, AK Parti Kayseri milletvekilleri Mustafa Elitaş ve Mustafa Duru, Vali Nihat Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda davetli katıldı.

iha-kayseri
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 10:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?