30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Bakan Gül ve Bakan Coşkun Kayseri'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir hükümetin görev süresini tamamladığı için seçim yapılacağını kaydetti.
 
Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısında AK Parti İl Başkanı Cabat, AK Parti iktidarının 4 yılını değerlendirdi.
 
Cabat, 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan genel seçimden tek başına çıkan AK Parti iktidarının 4 yılda ülkeyi bataktan kurtardığını ifade etti.
 
Cabat, "Önümüzdeki yıl bir ilk daha gerçekleşecek ve Cumhuriyet tarihinde ilk kez, bir hükümet görev süresini tamamladığı için seçim yapılacaktır. Geçmişte neredeyse iki ylda bir yapılan seçimler nedeniyle vatandaşın parası çarçur edilmiştir. İlk kez normal zamanda seçim yapılacak ve inşallah AK Partinin tek başına iktidarı devam edecektir" dedi.

Cabat, konuşmasında Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un Kayseri programı ile ilgili bilgiler verirken, 4 Kasım Cumartesi günü Kayseri'de iki bakanın Kadir Has Stadyumu ile Şehirlerarası Terminal Binası'nın temel atma törenleri, Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açılışları ve fabrika ziyaretlerine katılacaklarını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 14:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?