4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bakan Yıldırım'dan başsağlığı ziyareti

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kayserili şehit Jandarma Çavuş İsmail Uygun'un ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunduktan sonra, Telekom Dünyası Yayın Yönetmeni Erdoğan Tanrıöven'in cenaze törenine katıldı.

Bugün özel uçakla Kayseri'ye gelen Bakan Yıldırım, Mimar Sinan Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulunduktan sonra, Diyarbakır'da girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Çavuş İsmail Uygun'un ailesini ziyaret etti. Baba Mürsel ve anne Sultan Uygun'a başsağlığı dileyen Bakan Binali Yıldırım, taziye evinde bir süre oturdu.

Burada şehit yakınlarıyla sohbet eden Yıldırım, şehidin 2 yaşındaki kızı Beyza ile de bir süre ilgilendi. Ailenin sıkıntılarını da dinleyen Yıldırım, yakasındaki rozeti çıkararak küçük Beyza'ya verdi. Bakan Yıldırım, daha sonra Sivas-Erzincan karayolunda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Telekom Dünyası Yayın Yönetmeni Erdoğan Tanrıöven'in Hunat Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cenaze namazının ardından Bakan Yıldırım ve vatandaşlar tarafından omuzlarda taşınan Tanrıöven'in tabutu, ambulansa konuldu. Tanrıöven'in cenazesi, yakınlarının gözyaşlarını arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, daha sonra Kayseri'den ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 18:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol AŞKIN IP: 88.228.63.xxx Tarih : 22.11.2008 12:17:01

Çok degerli bir insandi.Toprağı bol olsun.Türkiye için büyük kayıp.