5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bakan Yıldız Kayseri'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, memleketi Kayseri'de bayram namazı kılarak hemşehrileriyle bayramlaştı.

Tatil nedeniyle memleketi Kayseri'ye gelen Bakan Taner Yıldız, bayram namazını Hunat Camii'nde kıldı. Namaz sonrası Bakan Yıldız ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Bayram tebriklerini kabul ettikten sonra bir açıklama yapan Bakan Yıldız, 30 günlük Ramazan ayının sonunda bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, herkesin sağlık, sıhhat içinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Bayram namazından sonra hemşehrileriyle bayramlaşmanın onurunu yaşadığını kaydeden Yıldız, "İnşallah bu Ramazan ayında zayıfların daha iyi anlaşıldığı, hastaların daha iyi anlaşıldığı bir ay olmuştur hepimiz için. Bundan sonraki hayatımızda hastaların, fakirlerin, yardıma muhtaç insanların her zaman yanında olmalıyız. Umarız bu anlayış içinde Allah nice bayramlar nasip eder. Bu bayram küskünlerin barıştığı, birbirimizi daha iyi anlamak ve vatandaşlarımızın daha iyi olması için bir vesiledir. Tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş ise, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "Bayramlar, küskünlerin barıştığı, dargınların kucaklaştığı, sevgi, saygı ve dostluğun pekiştiği önemli günlerdir. Bayramlar gibi her günümüz güzellik, sabır, sevgi ve muhabbet içinde olsun. Bugünlerde birbirimize iyi dilek mesajları atıyoruz. Bu iyi dileklerin sözde kalmaması, özde bir şekilde olması için gayret göstermeliyiz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 10:59:11
Güncelleme :20 Eylül 2009 Pazar 11:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?