4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bakan Yıldız protokolle bayramlaştı

BAKAN YILDIZ KAYSERİ PROTOKOLÜ İLE BAYRAMLAŞTI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına; Bakan Yıldız'ın yanı sıra AK Parti Kayseri milletvekilleri Mustafa Elitaş ve Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, muhtarlar ve belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerle birlikte daire başkanları, müdürler ve belediye çalışanları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bayramlaşma sonrası yaptığı açıklamada huzur içinde bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, "Gerek resmi gerekse de dini bayramlar bizim için en güzel günlerdir. Bu günleri heyecanla karşılar, coşkuyla kutlarız. Bayramlar dargınların barıştığı, küslüklerin unutulup iyiliklerin ve iyi düşüncelerin ön plana çıktığı günlerdir. Bir bayramı daha huzur içinde geçiriyoruz. Allah bu güzel geleneğimizi elimizden almasın" dedi.

Açıklamasında çevre temizliği konusuna da değinen Başkan Özhaseki, alınan tedbirler sayesinde tertemiz bir bayram geçirdiklerini kaydederek, "Eskiden bayram atıkları günlerce ortalarda kalırdı. Bayram öncesi, çarşı içi ve caddeler seyyarlardan geçilmezdi. Şimdi çok şükür böyle sıkıntılar yok. Vatandaşlarımızın da kurallara uymasıyla alınan tedbirler sayesinde tertemiz bir bayram geçiriyoruz. Alınan bu temel tedbirler sayesinde ilerleyen yıllarda çok daha rahat edeceğimiz bir ortam oluşacak inşallah. Ben bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın bayramını bir kez daha tebrik ediyor, hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı diliyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 16:31:02
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 16:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?