3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Balıkçılar yeni sezona hazırlanıyor

Kayserili balık satıcıları yeni sezon öncesi son hazırlıklarını yapıyor.

Eylül ayı başlarında sona erecek olan avlanma yasağıyla deniz balıklarının sergileneceği tezgahlar ve mekanlar, sezon öncesinde yenilenmeye başlandı. Orta Anadolu Bölgesi'nin en büyük balık toptancılarından olan Dalyan Balıkçılık çalışanlarını da yeni sezon heyecanı sardı.

Sezon öncesinde hız verilen hazırlıklar çerçevesinde balık satış reyonlarını, iç mekanları ve işyeri zeminini tamamen değiştireceklerini kaydeden Dalyan Tüketim Maddeleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Karagül ve Güntaç Kurt, tadilatın bir hafta süreceğini belirtti. Müşterilerinin hijyenik ve daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesi için böyle bir değişikliğe gittiklerini ifade eden Güntaç Kurt, ”Balık sezonunun açılmasına çok kısa bir süre kaldı.

Dalyan Balıkçılık olarak müşterilerimize daha rahat ve nezih bir ortam oluşturmak için işyerimizde tadilat yapmaya karar verdik. İşyerimiz tamamlandığında çok farklı bir görünüme kavuşacak. Müşterilerimiz tercih ettikleri balıkların temizlenmesi ve paketlenmesi esnasında bekleme salonumuzdaki oturma banklarında çaylarını yudumlayacaklar. Yeni ve daha hızlı balık temizleme tezgahlarımız geliyor. Personel sayımızı artıracağız. Müşterilerimizi fazla bekletmeden en hızlı hizmeti vermeye çalışacağız” dedi.

Kurt, hizmet sektöründe şirket olarak çok kısa bir süre sonra büyük yatırımlara imza atacaklarının da altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 13:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?