3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Baro Başkanı Özhaseki'yi ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Baro Başkanı Ali Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonucu Kayseri Baro Başkanlığı'na seçilen Ali Aydın'a ve ekibine başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, restorasyonu süren Kayseri Evleri'nden birisini, sosyal tesis olarak kullanılmak üzere baroya tahsis etmeyi düşündüklerini ifade etti.

Özhaseki, "Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun diyor ve başarılı çalışmalar diliyorum. Kayseri gündeminde adliye binasının taşınması var. Biz, eski Dikimevi yerinin olması hususunda ısrar ettik. Çünkü burası şehre yakın bir yer. Tek otobüsle, gerekirse meydandan yürüyerek ulaşma imkanı olan bir yer. O yüzden bazı gecikmeler yaşandı. Bir de bizim bir başka projemiz daha var. O da restorasyonunu yaptığımız Kayseri Evleri'nden birisini, baro için sosyal tesis binası yapmak. Buradaki restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzüre. Bittiğinde inşallah birisini baroya tahsis etmeyi planlıyoruz" dedi.

Baro Başkanı Ali Aydın da, bir meslektaş olarak kendilerini sosyal faaliyetlerinde görmek istediklerini belirterek, "Başkanımız da bir avukat. Kendileri baromuza kayıtlı bir üye. Baro olarak düzenlediğimiz sosyal etkinliklerde aramızda görmek ve kendisinin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 15:25:15
Güncelleme :4 Kasım 2008 Salı 15:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?