5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Barodan bayram mesajı

Kayseri Baro Başkanı Ali Aydın tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ile kutladı.


Kayseri Baro Başkanı avukat Ali Aydın yayınladığı mesajında tarihi nice kahramanlıklar ve zaferle dolu aziz milletin Zafer Bayramı’nı heyecan ve coşku ile kutladıklarını belirtti. 87 yıl önce olduğu gibi, tarihte eşine rastlanmayan, düşmanlarına korku, dostlarına ümit ve güven sağlayan bir çok zaferlerin hep bu ayda elde edildiğini hatırlatan Aydın,” Yüce Milletimiz ve ordumuzun aynı kahramanlığı her zaman göstereceğine olan inanç ve güvenimiz tamdır.


Tüm bu zaferlerin, aziz milletimizin bütün unsurları ile birlikte ve çok büyük gayretler ve fedakarlıklar sonucu kazanıldığı malumdur. Ülkemizin bütün coğrafyalarının, hiç bir ayrım gözetmeden, ordumuzu oluşturan bütün unsurlarıyla birlikte tarihe altın harflerle işlemiş bulundukları bu zaferlerin anlamı bugün her zamankinden çok daha büyüktür.

Bu birlikteliğin ve kardeşliğin asla bozulamayacağının da en sağlam delilleri olan bu zaferleri, akan kanları ve yiğit fedakarlıkları ile kazanan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz ruhları önünde saygı ve tazimle eğiliyoruz. 73 Milyonluk nüfusu ile bütün bir millet olarak daha nice Zafer Bayramlarını artan bir coşku, heyecan ve tam bir kardeşlik ve barış ortamlarında kutlamaya devam edeceğimize olan inanç ve umudumuzu ifadeyle, şanlı bayramımızı tebrik ederiz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 15:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?