5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Kayseri Sümer Mahallesi Sümer Eğitim Kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde başarı elde eden sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Atatürk Anadolu Kız Meslek Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Atatürk Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdiresi Zeynep Genç, öğretmenler, ödül alacak sporcular ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Atatürk Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdiresi Zeynep Genç, birçok branşta sportif başarı elde eden öğrencilerini kutladı.

Genç, ödül törenini öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediklerini belirterek, sportif branşlarda başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmeyi uygun gördüklerini kaydetti. Törende, okçuluk dalında değişik kategorilerde Türkiye birinciliği ve üçüncülüğünü elde eden Gökçe Göksu adına sporcu bir öğrenciye, teakwondo Türkiye birincisi Nazile Yaylacıoğlu’na ve jimnastik dalında Kayseri birincisi Bahar Cambazoğlu’na ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata verdi.

Ayata, “Özellikle Türkiye derecesi yapan ve ileride de Türkiye derecesi yapmak için hazırlık yapan öğrencilerimizi bu cesaretli katkılarından dolayı da kutluyorum. Öğrenci, derslerini mutlaka en iyi şekilde yapacaktır. Derslerinin yanında sosyal etkinlik dediğimiz sportif faaliyetleri de yapan öğrencilerimiz, diğerlerinden bir adım daha önde olur. Spor yapan başarılı öğrencimiz, bizi gururlandırıyor. Ondan dolayı bu başarıyı elde eden sporcularımızı candan kutluyorum. Her öğrencimizin bu tür faaliyetlere katılmasını arzu ediyorum. Bugün burada başarı elde eden sporcularımızı, yöneticilerimizi, emeği geçen öğretmenlerinizi ve başarı elde eden sporcuları destekleyen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

Törende folklor, basketbol ve voleybol dalında başarı elde eden Atatürk Anadolu Kız Meslek Lisesi sporcularına protokol tarafından ödülleri verildi. Tören, okul folklor ekibinin halk oyunları gösterisi ile sona erdi. Törene katılan protokol, öğretmenler ve sporcu öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 16:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?