5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başarılı öğrencilere anlamlı hediye

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel, mahallesindeki başarılı 120 öğrenciyi velileriyle birlikte tarihi ve turistik yerleri gezdirdi.

Kayseri'nin Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel, mahallesindeki başarılı 120 öğrenciyi dün kitapla ödüllendirdiklerini belirterek, bugünde bir şehir turu düzenleyeceklerini söyledi.

Gerçel, "Başarılı öğrencilerimize her yıl olduğu gibi bu yılda hediye kitaplarını verdik. Öğrencilere en güzel hediyenin kitap olduğunu düşünüyorum. Amacım mahallemizdeki öğrencileri başarılı olmaya teşvik etmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır. Öğrencilere Kayserili şair ve yazarların eserlerini hediye ederek de Kayseri kültürüne katkıda bulunduğunu ifade etti. Bugün ise yine mahallemizde teşekkür ve takdir belgesi alan öğrencileri velileriyle birlikte Kayseri'nin turistik ve tarihi yerlerini gezdirmeye gidiyoruz. İki aşamalı gezi programının ilki bugün öğleye kadar devam edecek. İkinci bölümü de öğleden sonra devam edecek. Bu anlamlı ödüller öğrencilerin başarılarının bir göstergesidir. Bundan sonrada elimden geldiği sürece öğrencilerimizi ödüllendirme gayretini göstereceğim" diye konuştu.

Öğrenciler ise Muhtar Alim Gerçel'e teşekkür ettiklerini belirterek, "Takdir ve teşekkür belgesi alabilmek için düzenli bir çalışma içerisinde olduk. Bu da bize başarıyı getirdi. Takdir ve teşekkür almak bizi çok sevindirdi, ama muhtarımızdan gelen anlamlı hediyeler sevincimizi ikiye katladı. Bizlerin yanında olan muhtarımızı tebrik ediyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:13:53
Güncelleme :5 Şubat 2009 Perşembe 14:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?