3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Başarılı öğrencilere hediye bisiklet

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından, 75'i kız olmak üzere 100 başarılı öğrenciye bisiklet hediye etti.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende bir konuşm yapan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2007-2008 eğitim öğretim yılında ilçe sınırları içindeki okullarda başarılı olan 100 öğrenciye bisiklet armağan ettiklerini söyledi.

Büyükkılıç, ''Melikgazi ilçesi, Kayseri'de bir numaralı ilçe oldu. Erciyes Üniversitesi'de ilçe sınırları içerisinde bulunmaktadır. Bu nedenle orada eğitim gören çocuklara da burs veriyoruz. Bugüne kadar 2 bin öğrenciye 100'er YTL burs veriyorduk, ancak önümüzdeki yılda hedefimiz 2 bin 500 öğrenciye 125'er YTL burs vermek. Kayseri'nin zemini bisiklet kullanımı için çok elverişli. Belediye olarak, hem gençleri bisiklet kullanmaya teşvik ederek spor yapmalarını sağlıyor hem de onları başarılarından dolayı ödüllendirmiş oluyoruz. ÖSS ve OKS'de başarı elde eden öğrencileri de ödüllendireceğiz'' dedi.

Büyükkılıç, daha sonra 75'i kız, toplam 100 başarılı öğrenciye bisikletlerini dağıttı.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 17:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?