3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Başarılı öğrencilere ödül

2008 OKS sınavında Osman Düşüngel İlköğretim Okulu 16 öğrenci ile Türkiye derecesi yaparak, Kayseri’de ilk sırayı aldı. Okulda düzenlenen törenle dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Osman Düşüngel İlköğretim Okulunda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Namık Kavraal, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, Osman Düşüngel İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Özdoğan, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Namık Kavraal, Osman Düşüngel İlköğretim Okulu’nun her yıl başarıya imza atan bir okul olduğunu belirtti. Kavraal, “Bir çok okulumuzda olduğu gibi bu okulumuzda da başarılı öğrencilerin olduğunu, fen liseleri başta olmak üzere Anadolu liselerini kazanan öğrencilerimizin varlığını biliyoruz. Biz buralardan zaten başarı bekliyoruz. Bu öğrencilerimizin sadece orta öğretim düzeyinde değil, lisans düzeyinde de Türkiye’nin en güzel fakültelerinde, en güzel mesleklere mensup olarak ülkemize, vatana, millete, ailelerine hizmet etmek üzere eğitileceklerini biliyoruz. Öğrencilerimiz ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren anne babalara özellikle teşekkür ediyoruz” dedi.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş ise her yıl olduğu gibi bu yılda Osman Düşüngel İlköğretim Okulu’nun başarı hazzını yaşattığı için teşekkür ettiğini söyledi. Sivritaş, “Okul idaresine, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki, başarı da, başarısızlık da bir ekip işidir. Okulun hizmetlisinden, müdürüne, öğretmenine, ilçe idaresine, il idaresine varıncaya kadar hepsinin katkısı vardır. Osman Düşüngel İlköğretim Okulundan 257 öğrencimiz tercih yapmış, 13 tanesi Fen lisesine, 3 tanesi sosyal bilimler lisesine, 147 tanesi de Anadolu liselerine yerleştirilmiştir” şeklinde ifade etti.

Konuşmaların ardından Türkiye 4.’sü olan Baturay Aydemir isimli öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürü Namık Kavraal tarafından altınla ödüllendirdi. Dereceye giren diğer öğrencilere ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş ve Okul Müdürü Kadir Özdoğan tarafından çeşitli hediyeler verildi.
(SE-SE-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 14:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?