4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başbakan Erdoğan Kayseri'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İl Kadın Kolları Kongresi, toplu açılışlar ve TOKİ konutlarının anahtar teslim törenine katılmak üzere "Ana" uçağı ile Ankara'dan Kayseri'ye geldi.

Başbakan Erdoğan ve yanında yer alan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erkilet Havaalanı'nda Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekiller ve yetkililer tarafından karşılandı.

Erdoğan'ın gelmesi sırasında havaalanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, havaalanına girmek isteyenler üst taramasından geçti. Otobüsle Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'ndeki İl Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi'ne hareket eden Erdoğan, yol güzergahı üzerinde bir grup çocuğa oyuncak hediye etti.

Erdoğan, gün içerisinde TOKİ 3 bin 936 konutun anahtar teslim töreni ile Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi, 2 adet terminal binası, 9 adet araç ve yaya alt geçidi, 11 adet 438 kilometre uzunluğunda yol, cadde, bulvar yapımı, 14 adet park ve çevre düzenlemesi, 1 adet alt yapı çalışması, 3 adet restorasyon, 6 adet tesis, Halit Narin Tekstil Lisesi ve sosyal tesis temel atma töreninin toplu açılışını yapacak.

Erdoğan, toplu açılışlarının ardından Türk Kızılay Kayseri Şubesi'nin yaptırdığı Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Kızılay Hastanesi'nin açılış törenine katılacak.

Erdoğan ayrıca açılış törenlerinden sonra Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın oğlunun düğününe katılacak.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 15:47:02
Güncelleme :17 Mayıs 2008 Cumartesi 15:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?