5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başbakan'ın konvoyunda izdiham

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak üzere Kayseri'ye geldi.

Ankara'dan havayoluyla Kayseri Erkilet Havaalanı'na gelen Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, burada Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri milletvekilleri ile partililer tarafından karşılandı. Basın mensupları havaalanı içerisine alınmazken, Başbakan da buradan parti otobüsü ile ayrılarak kongrenin yapılacağı Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'ne doğru yola çıktı.

Yol üzerinde kolbastı oynayarak kendisini karşılayan çocuklara oyuncak dağıtan Başbakan Erdoğan, yetişkinlere ise AK Parti amblemli not defteri verdi. Başbakan Erdoğan seçim otobüsüyle tekrar yola devam ederken, yaşanan kısa süreli izdiham sonucu ise bazı çocukların ağladığı gözlemlendi. Kongrenin ardından valilik ve belediyeyi ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan'ın Çevre Festivali'ne katıldıktan sonra kentten ayrılması bekleniyor.

Öte yandan Fatma Göktaş isimli bir vatandaş, Başbakan Erdoğan'ı durumunu görmesi için evine davete etti. Göktaş'ın teklifini kabul eden Başbakan Erdoğan ise, kongrenin ardından hem kahve içmek için hem de görmek için eve geleceğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 13:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?