3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Başkan, kurbanlık pazarlığında...

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisindeki 3 ayrı kurban satış yerini hem ziyaret etti hem de denetimlerde bulundu.

30 Ağustos Bulvarı Eski Kum Ocağı ile Ahmetgazi Ayhan Bulvarı üzerinde yer alan boş arsa ve Asri Mezarlık Taşlıburun 2. Kapı karşısında yer alan arazide kurulan kurban satış yerlerini gezen Başkan Memduh Büyükkılıç, alınan tedbirleri inceledi, esnaf ile sohbet ederek kurban satış pazarlıklarına katıldı.

Kurban satış yerinde esnafların daha önceden tespit edilerek kura ile yerlerinin belirlendiğini, yani rasgele herkesin kurban satışı yapamayacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, sağlık belgesi ve küpesi olmayan denetimsiz hiçbir kurbanlık hayvanının satışına izin verilmediğini söyledi.

3 ayrı kurban satış noktası tespit edildiğini ve 11 ayrı yerde de kurban kesim yeri oluşturulduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı'nın genel ve çevre sağlığı açısından önemli olduğunu, bu nedenle tüm tedbirlerin önceden alındığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 21:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?