4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başkan Boydak'tan iftar yemeği

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, son günlerde enerjiye yapılan zamların kendilerini endişelendirdiğini belirterek, “Bu kadar yüksek miktardaki zamlara sanayiciler dayanamaz” dedi.

Başkan Mustafa Boyrak tarafından KAYSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerine KAYSO Yemek Salonu'nda iftar yemeği verildi. Yemekte bir açıklama yapan Başkan Boydak, tüm Kayserililerin ve işadamlarının Ramazan ayını kutlayarak hayırlı bir Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Boydak, “İSO ikinci 500 listesinde 18 Kayserili firmanın bulunması, bizleri gururlandırmıştır. 10 firmadan 18 firmaya çıkmak büyük bir başarı. Bu sayı aslında Kayseri'de sanayimizin ölçeğinin büyüdüğünü ve cirolarımızın arttığını göstermektedir. Ben listede yer alan tüm sanayicilerimizi bir kez daha kutluyor, yeni yeni üyelerimizi de önümüzdeki yıllarda bu listede görmek istiyoruz” dedi.

Son günlerde enerjiye yapılan zamları da değerlendiren Başkan Boydak, bu zamların kendilerini endişelendirdiğini belirterek, “Sanayiciler olarak bu zamların tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz. Bu kadar yüksek miktardaki zamlara sanayiciler dayanamaz. İndirim beklerken peş peşe zamlarla karşı karşıya kalmak bizleri hayal kırıklığına uğratmaktadır. Sanayinin devamını istiyorsak daha dikkatli politikalar oluşturulması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 11:43:01
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 11:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?