4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başkan Büyükkılıç'a teşekkür ziyareti

Kayseri Kilim Sosyal Bilimsel Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kışan ve beraberindekiler, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek eğitime vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Mustafa Kışan ve beraberindeki İngilizce Öğrenmeni Ezgi Korkmaz ile okulun Küresel Isınma ve Mücedele Kulübü öğrencilerinden Fatih Şahin, Zühal Yılmaz, Ali Taha Gün ile Zeynep Meriç, Başkan Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Memduh Büyükkılıç, geri dönüşüm çalışmasını öncelikle okullardan başlattıklarını, çünkü bu işin başarısının öncelikle eğitimden geçtiğini bildiklerini belirtti. Memduh Büyükkılıç, “Geri dönüşüm çalışmasında örnek ve referans belediye olarak gösteriliyoruz. Bu çalışmayı okullarda sınıf sınıf gezerek eğitimsel çalışma yaparak zemin hazırladık. Sonra da uygulama çalışmasına geçtik. Başarımızın sırrı eğitime verdiğimiz önemdir. Çünkü bilinçli ve bilgili birey çevresine ve doğaya saygılıdır” dedi.

Geri dönüşümdeki başarı sırrının herkesin bu işe sahip çıkması ve bizzat uygulayıcı olarak görev alması olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi'nin de geri dönüşümle ilgili çalışmalarını takdir ile karşıladığını ve çalışmaya gönül verdiklerinden dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

Kayseri Kilim Sosyal Bilimsel Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kışan ise, Melikgazi Belediyesi'nin eğitim ve öğretime yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür etmek istediklerini, ayrıca geri dönüşümün bir parçası olan bez ve kağıt poşet kullanma kampanyasına da destek olunması için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Kışan, Melikgazi Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve destek vermek istediklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 18:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?