4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başkan Büyükkılıç'tan ders

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilere 'Belediye hizmetlerinde ara elemanın yeri ve önemi' hakkında bilgi verdi.

2008-2009 öğretim yılı sosyal, kültürel ve bilimsel etkinler programı çerçevesinde Melikgazi Belediyle Başkanı Memduh Büyükkılıç, davet üzerine Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu'nda bilgilerini öğrencilerle paylaştı. Okul Müdürü Yrd. Doç. Fazıl Canbulut, tarafından karşılanan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okulu gezerek öğrencilerle ilk olarak sohbet etti.

Daha sonra öğrencilere bilgiler veren Başkan Memduh Büyükkılıç, meslek edindirme kurslarına büyük önem verdiklerini belirterek, Kayseri ilinde tekstil sektörünün büyük bir ağırlığı olduğunu, bu nedenle dikiş nakış, ev tekstili, makine nakışı ve perdecilik gibi branşlarda kurs açtıklarını söyledi. Büyükkılıç, Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile duvar kalıpçılığı, inşaat demirciliği, fayansçılık, su ve elektrik tesisatçılığı gibi mesleklerde de kurs açarak kalifiyeli ara eleman yetiştirilmesine katkı ve destek sağladıklarını ifade etti.

Erciyes Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Fazıl Canbulut, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a katılımlarından ve eğitime yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?