5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Herdem'den üyelere teşekkür

Kayseri'nin Hacılar Belediyesi 2004-2009 dönemi son meclis toplantısı, Başkan Ahmet Herdem idaresinde gerçekleştirdi. Toplantıda Hacılar Belediye Başkanı Herdem, 5 yıllık süre zarfında emeği geçen meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, 5 yıllık sürenin sonuna gelindiğini belirterek, meclis ve belediye yönetiminin başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Herdem, “5 yıl gayet uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmamızda farklı partiler olmasına rağmen bütün arkadaşlarımız özenle, hassasiyetle, uyum içerisinde ve özveride bulunarak emek verdiler. Ben bundan dolayı tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu görevler gelip geçici görevlerdir. Belki bir kısım arkadaşlarımızla devam edebiliriz, belki bir kısım arkadaşlarımız olmayabilir, ama önemli olan 5 yıllık dönemde hiçbir arkadaşımız özel veya kendine has bir talebi olmadı. Sürekli talepler kamu adına, vatandaş adına ve halk adına oldu. Bu da meclisin uyumlu çalışmasında en büyük etkenlerden bir tanesi oldu. Ben bu anlamda da yine arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kararlarımızın yüzde 98'ini oy birliği ile aldık. Oy birliği ile alınması da Hacılar'daki belediye meclisinden çıkan kararların tüm görüşlere, tüm fikirlere uygun olduğu anlamına geliyor. Bu da bizim komple bir ekip çalışması yaptığımızın göstergesidir. Bu da bizim için Hacılar'daki halkımız için gurur verici bir olaydır. Ben bundan dolayı tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Herdem'in konuşmasının ardından 2004-2009 döneminde görev alan meclis üyeleri Mustafa Aktaş, Mustafa Yıldırım, Mahmut Kartal, Ömer Pınar, Fevzi Mutlu, Mustafa Baktır, Tahir Ekici, Mustafa Ejder, Mustafa Avcı, Mehmet Baktır ve İsmail Eği'ye, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem tarafından teşekkür plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 12:06:05
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 12:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?