5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Özhaseki Erciyes'te

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Dağı'na çıkarak hazırlanan Master Plan ve Kış Turizm Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileriyle birlikte Erciyes Dağı'nda incelemelerde bulunan Başkan Özhaseki, hazırlanan Master Planı ve Kış Turizm Merkezi Projesi'nin Kayseri'nin ufkunu açacak bir proje olduğunu söyledi.

Başkan Özhaseki, "Üzerinde en çok durduğumuz, en çok emek verdiğimiz projelerin başında Erciyes Master Planı ve Kış Turizm Merkezi Projesi geliyor. Şimdilerde projenin uygulama planlarına uygun olarak ihalelere çıkıyoruz. Öncelikli olarak mekanik tesisler ve karlama üniteleri üzerinde duruyoruz. Erciyes'i Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden birisi yapacak ve 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacak bu projeye büyük önem veriyoruz" dedi.

Hafta sonunu Erciyes'te kayak yaparak geçiren vatandaşlarla da sohbet eden ve proje hakkında bilgiler veren Başkan Özhaseki, gerek Erciyes'teki işletmecilerden gerekse de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Hazırlanan Erciyes Master Planı'nın Kayseri'ye çok şey katacağını belirten işletmeciler ve vatandaşlar, bu büyük proje için Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 15:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?