5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Özhaseki İncesu'da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında İncesu'da vatandaşlara hitap etti.

 Yaptıkları projelerle Kayseri'yi marka şehir haline getirdiklerinin altını çizen Başkan Mehmet Özhaseki, muhalefetin hem şahsı, hem de hizmetlerine yönelik eleştirilerine de cevap vererek, “Bizler milliyetçi insanlarız. İnancı olan insanlarız. İftira serbest mi oldu? Bu gıybet, bu dedikodu, insanların arkasından çekiştirmek serbest mi oldu. Bunları söylerken vicdanınız sızlamıyor mu? Dedikodu ve iftira yapana kadar icraatlarınızı anlatın icraatlarınızı” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği İncesu ilçesinde halkın sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Mehmet Özhaseki, kapalı spor salonunda halka hitap etti. Allah'ın izni ile yeniden göreve geleceklerini ifade eden Başkan Özhaseki, “İncesu artık büyükşehirin bir ilçesidir ve biz beraber hareket edeceğiz. Ulaşım hizmetleriniz tamamen rahatladı. Asfalt ile ilgili ilçemizin hiçbir problemi kalmadı. Altyapı problemlerimizi çözdük. Biz burada bir uyum içinde çalıştığımız için Zekeriya başkanım bizden ne istediyse tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu içinde bulunduğumuz mekanlar gibi son derece güzel spor salonları, sosyal tesisler inşa ettik. Bakın İncesu'nun kalkınması için bir şey daha söylüyorum. Buraya bir yüksekokul açılması için rektör beyle görüştüm. İnşallah buraya bir yüksekokul yapacağız. Kayseri'nin merkezinde ne varsa, benzerlerinin hepsini de buralara taşıyacağız. Biz size diyoruz ki zengin bir ortakla berabersiniz. Bu zengin ortağınızdan istifade edin. Gerekli payı alın. Bu pay nasıl alınır. Kavgayla mı alınır. Hayır. Birlikte hareket ederek alınır” dedi.

Konuşmasında muhalefet partisi adaylarının son günlerde partisi, hizmetleri ve şahsına yönelik eleştirilerinde ölçüyü kaçırdığını da belirten Başkan Mehmet Özhaseki, “Biz gece gündüz çalışarak birçok mega projeyi hayata geçirdik. Ama geçmişte birileri çıktı 'Haseki'nin masal projesi, sizi kandırıyor, yapmayacak, onun için bu raylı sistem projesi iptal edildi' diye bağırdılar. Önemli değil. Sırf bu iptalden dolayı 15-20 milyon euro karımız oldu. Daha sonra bir daha yaptım. 8-10 milyon euro karımız daha oldu. Allah'a şükürler olsun, raylı sistemi tamamladık. Baktılar ondan da bir şey çıkmıyor. Şimdi stadyumda devreye girdi. Yakında milli maçlar başlayacak. Bu hafta Fenerbahçe maçı ile açıyoruz. Oradan da moralleri bozuldu. Ne desinler. Çok kitap dağıtıyor demeye başladılar. Ne olmuş kitap dağıtıyorsak, dergi dağıtıyorsak. İçinde yanlış bir şey var mı? Sayfalar dolusu yaptıklarımızı anlatıyoruz. Kitap bastırmayıp da ne yaptıracağız. Yaptıklarımızı nasıl anlatacağız. Dergi bastıracağız ve hizmetlerimizi anlatacağız. Bilboardlara ilan vereceğiz. Elbette seçimler geldiğinde biz yaptığımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. İnsanların gerçekleri görmesinden niye gocunuyorsunuz. Söylemekten utanıyor ve Allah'a sığınıyorum. Ama bir şeyi de söylemeden geçemeyeceğim. Bizler milliyetçi insanlarız, inancı olan insanlarız. Bazen diyorum ki kendi kendime bu iftira serbest mi oldu? Bu gıybet, bu dedikodu, insanların arkasından çekiştirmek serbest mi oldu. Bunu söylerken vicdanınız hiç sızlamıyor mu acaba? Ama ben biliyorum, sabredeceğiz. 20-25 gün kaldı. Pazar günü akşam seçim sonuçları gelmeye başladığında partilerin biri partisini 6'da, öbürü de 8'de kapatacak. Yine biz baş başa kalacağız. Yine biz hizmet için bismillah deyip kolları sıvayacağız. Nasıl yıllardır dürüstçe çalışıyorsak, bundan sonra da aynı şekilde çalışıp dualarınızı alacağız” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 11:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?