3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Başkan Özhaseki'den iftar yemeği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan müdür, daire başkanı ve diğer üst düzey yöneticiler, Başkan Mehmet Özhaseki'nin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kent Ormanı Şelale Park'taki iftarın ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediyelerde yoğun bir iş temposu yaşandığına dikkat çekti.

Özhaseki, "Burada bulunan arkadaşlarımız her gün yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Bazılarıyla günde birkaç kez bir araya geliyoruz. Ama sürekli iş ortamında birlikteyiz. Günün geç saatlerinden hafta sonlarına kadar çalışma ortamı içinde bulunuyorlar. Bu akşam yönetici arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte bir arada olalım istedik. Hem kaynaşmaya vesile olsun hem de farklı bir akşam yaşansın diye düşündük. Ben bu vesile ile de hanım kardeşlerimize teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten büyük fedakarlık gösteriyorlar, çünkü eşleri hem gece gündüz hem de hafta sonları çalışıyorlar. Bu akşam bile bu yemekten sonra bir toplantı için yine bir araya geleceğiz. O yüzden gösterdikleri sabır ve fedakarlığa teşekkür ediyorum" dedi.

İftara aileleriyle birlikte katılan belediye yöneticileri, gün boyu iş ortamında görüştükleri mesai arkadaşlarıyla farklı bir akşam yaşamının keyfine vardılar.

 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 15:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?