4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başkan Özhaseki'den yeni yıl mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Kayserililere yeni yılda sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik diledi.

Mesajında yeni yılın yeni umutlar olduğunu kaydeden Başkan Özhaseki, bir yılın daha geride kaldığını ifade ederek, "2008 yılı, bizde bıraktığı bütün olumlu ve olumsuz izlerle birlikte geride kaldı. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Geride kalan bu bir yılda artılarımızı ve eksilerimizi değerlendirerek geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmalıyız. Çünkü her yeni yıl yeni umutlar demektir" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, mesajında başta Gazze olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarına da dikkat çekerek, "Bizler yeni yıla ümitle ve heyecanla girerken, dünyanın değişik yerlerinde insanlık dramları yaşanıyor. Başta Gazze olmak üzere birçok bölgede kan akıyor, insanlar açlık ve yokluk içinde yaşıyor. Bu nedenle yeni yılın dünyanın çeşitli bölgelerinde devam eden savaşların bittiği, açlıkla karşı karşıya bulunan insanların daha iyi şartları kavuştuğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 22:51:41
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 22:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?