5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Özhaseki'ye ziyaretçi akını

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çeşitli dernekler, sivil toplum örgütlerinden temsilciler ile bazı muhtarları makamında kabul etti.

İlk olarak Eskişehir Bağları Gecekondu Önleme Bölgesi'ndeki Selçuklu, Osmanlı ve Danişmentgazi mahalle muhtarlarını kabul eden ve bir süre görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Özhaseki, ardından da Yahyalılar Derneği Başkanı Necla Ceren ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Yahyalılar Derneği tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler alan Başkan Özhaseki, daha sonra da Ankara Gesililer Derneği temsilcilerini ağırladı. Gesililer tarafından Ankara'da böyle bir dernek kurulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özhaseki, gerek Ankara'da gerekse Gesi'de yapacakları her türlü faaliyette yanlarında olacaklarını ifade etti.

Başkan Özhaseki'nin son misafir grubu ise, TÜFAD Başkanı Osman Yozgat ve diğer yönetim kurulu üyeleri oldu. Ağırlıklı olarak futbolun konuşulduğu ziyarette Erciyesspor'un ligde kalma yolunda verdiği mücadele ve elde ettiği sonuç da ziyaretin ana konusunu oluşturdu.

Ziyaretin ardından TÜFAD Başkanı Yozgat tarafından Başkan Özhaseki'ye Türk futbolu ve Kayseri futboluna katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 17:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?