5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Yıldırım seçim turunda

Kayseri'de, Talas Belediye Başkanı ve adayı Rifat Yıldırım, seçim çalışmaları çerçevesinde Cebir Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Cebir Mahallesi'ne yaptığı ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Cebir halkı ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Yıldırım, kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Yıldırım, “Beldelerin İlçe Belediyelere bağlanmalarıyla en şanslı yerlerden biriside Cebir'dir. Cebir bugün Büyükşehir belediye başkanını ve İlçe Belediye Başkanını seçecek. Yani ilçeden ve Büyükşehir den hizmet alacak. Siyaset hizmet için olmalıdır. Bizim işimiz hizmet üretmek ve sıkıntıları çözmek. Biz kimseyi kimseden ayırmadan üstün tutmadan hizmetimizi veririz. Seçilene kadar partimize mensupluğumuz vardır. Seçildikten sonra konu hizmet olduktan sonra oy versin ya da vermesin herkes eşittir. Biz göreve geldiğimizde parti rozetimizi çıkartıp ayırt etmeksizin herkese eşit mesafede olduk ve hizmet ettik. Biz 5 yıl önce belediyeyi devir aldığımızda mali durumuna baktığımızda çok acıdır reklam panolarında borçsuz belediye yazıyordu. Ama 7.1 milyon TL borç ödedik. Belediye binamız bile kendimize ait değildi. Üst kat bizimdi alt katta kiracıydık. Hayvan pazarı ve semt pazarı hemen belediyenin önüne kuruluyordu. Bugün itibariyle baktığımızda pırıl pırıl bir şehir meydanına kazandırdık. Otobüslerimiz Talas sadece Seyyid Burhanetdin Hz. Türbesine kadar gitmekteydi. Bugün belsin, İldem ve düven önü gibi birçok yere ulaşım sağlanmakta” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?