3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Başkan Yıldırım'dan bayram mesajı

Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlara dostluk, kardeşlik ve mutluluk dolu günler getirmesi temennisinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldırım, “Ramazan Bayramı’nda birbirimizi kucaklayarak, öksüzleri sevindirmeli, yoksulluk içinde yaşayanları gözeterek yardımcı olmalı, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmalı ve gönül birliği içinde sevinçlerimize herkesi ortak etmeliyiz. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği Ramazan Bayramı’nı aile büyüklerimiz ve yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızla birlikte doya doya yaşamalıyız. Cenab-ı Allah’tan daha nice sağlıklı, mutlu ve umutlu bayramlara kavuşma temennisiyle tüm İslam aleminin ve Kayserili hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik eder, hayırla vesile olmasını diliyorum” dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Ramazan Bayramı’nda zabıta, fen işleri, park bahçeler, cenaze hizmetleri ve temizlik işleri gibi ilgili birimlerin mesai yapacaklarını belirterek, vatandaşların istek ve şikayetleri için Alo 153 Beyaz Masa telefonunu arayabileceklerini vurguladı.

1 Ekim 2008 Çarşamba günü saat:13.00’de Osmanlı Evi’nde halkla bayramlaşma töreni yapılacağını ifade eden Başkan Yıldırım, tüm vatandaşları sıcak bir ortamda birlikte bayramlaşmaya beklediklerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?