5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Yıldırım'ın çalışmaları hızlandı

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Yıldırım, gündüz esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla buluşurken, akşamları da bina toplantılarıyla gerçekleştirdiği hizmetleri ve yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlatıyor.

Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Rifat Yıldırım, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Başkan Yıldırım, esnaf ziyaretleriyle birlikte toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek icraatlarından bahsederken, yeni dönemde gerçekleştirecekleri projelerle ilgili bilgiler veriyor.

Esnaf ziyaretlerinde ilgiyle ve sevgiyle karşılanan Başkan Yıldırım, Talas'a yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşların teşekkürlerini alıyor. Her zaman için esnafın yanında olduklarını ve esnafın ticaretini canlandıracak hizmetler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Rifat Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti.

Kızılay Talas Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Rifat Yıldırım, Şube Başkanı Ahmet Topaktaş ve yönetim üyeleri tarafından karşılandı. Burada bir açıklama yapan Başkan Yıldırım, “Kızılay Talas için çok gerekli bir sivil toplum kuruluşuydu. Burada gerekli yardımlar, kan ihtiyaçlarının giderilmesi gibi birçok sosyal hizmeti vereceğinize inanıyorum. Yerel yönetimler olarak her zaman için destek vereceğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.

Kızılay Talas Şubesi Başkanı Ahmet Topaktaş desteklerini esirgemeyen ve yer tahsisi yapan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür etti.Talas Esnaf Odası'nı da ziyaret eden Başkan Yıldırım, ticaretin gelişmesi için fiziki çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Yıldırım, “Turizm şehri haline gelen Talas da esnafımızın katkı sağlamaları ve ticaretin gelişmesi için kurslar, geziler ve benzeri programlar düzenledik. Burada temel hedefimiz sosyal hayatı canlı olan Talas'ta ticaretin de canlanması ve insanların ihtiyaçlarını mahalinde gidermesiydi. Çok şükür görevi devraldığımız günden buyana ilçemizdeki esnaf sayısı 3 katını geçti. Yeni dönem meclis üyesi listemizde çok sayıda esnaf arkadaşımız bulunmakta. Esnaf arkadaşlarımız mecliste sizleri daha güçlü temsil edecek. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz 22 projemiz içerisinde esnaflarımız için bir adet iş merkezi de bulunuyor” dedi.

Talas Esnaf Odası Başkanı Nevzat Barbaros ise, esnafın büyük bir ihtiyacı olan sosyal güvenlik merkezi, noter hizmeti ve odanın bulunduğu binayı da esnafın hizmetine sunan Başkan Rifat Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun IP: 78.168.224.xxx Tarih : 20.03.2009 00:03:56

 helal olsun baskanım durmak yok yola devam