5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Yıldız engellilerle yemek yedi

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, hiç kimsenin yarın engelli olmayacağına dair bir garantisinin olmadığını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Engelliler Haftası nedeniyle Kocasinan Belediyesi'ndeki engelli personelle yemekte buluştu. Burada konuşan Başkan Bekir Yıldız, “Engelliler Haftası nedeniyle arkadaşlarımızın gönlünü alalım, personelimizle bir yemek yiyelim dedik. Sizinle hayatı paylaşıyoruz. Zorluğu en çok siz çekiyorsunuz, bunu yaşayan bilir. Engelli arkadaşlarıma, annelerine ve babalarına Allah sabır versin, yardım etsin” dedi.

Belediyeler olarak engellilerin hayatını kolaylaştırmak için birçok tedbir almaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Yıldız, “Onların hayatını bölüşüyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar, hiç kimsenin yarın engelli olmayacağına dair garantisi yok. Hayatı hep birlikte yaşayacağız. Sadece gün ve hafta vesilesiyle gündeme gelen engelliler konusu 365 gün gündemimizden çıkmıyor” şeklinde konuştu.
Meclis üyesi Leyla Öztürk de, Başkan Bekir Yıldız'ı engellilerin babası olarak gördüklerini ifade ederek, “Bizi şereflendirdiniz. Anneler Günü'ne denk gelen Engelliler Haftası'nda yükü çifte olan engelli annelerimizin ellerinden öpüyoruz. Size de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür etmek amacıyla çiçek veren Kocasinan Belediyesi'nin engelli personeli, “Bizi, duygulandırdınız, mutlu ettiniz, kıvanç duyuyoruz. Bize iş verdiniz ve gönlünüzü açtınız, bütün arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 18:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?