5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Yıldız yemek dağıttı

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Argıncık ve Yeşil Mahalle'de kurulan 2 bin kişilik iftar çadırını ziyaret ederek, vatandaşa yemek dağıtıp orucunu açtı.

Kocasinan Belediyesi'nin Gökkuşağı Derneği'yle işbirliği yaparak Argıncık ve Yeşil Mahalle'de kurduğu biner kişilik 2 çadırda iftar yemeği verdiğini belirten Başkan Bekir Yıldız, “Bu yıl da Kocasinan Belediyesi ve Gökkuşağı Derneği olarak Yeşil Mahalle ile Argıncık'ta 2 iftar çadırı açtık. Yeşil Mahalle; Sancaktepe, Boztepe, Oruç Reis, Hilal, Mithatpaşa, Turgutreis ve Yeşil Mahalleyi kapsayan bir bölge aşevi tarzındadır. Argıncık'ta da aynı şekilde 9-10 mahalleye hitap eden bir iftar çadırı kurduk. İnşallah ihtiyacı olan veya olmayan gelir bu çadırlarda iftarını yapar. Kayseri geleneksel olarak iftar sofrası kurmak, fakirlere ulaşmak açısından önemli geleneklere sahip bir şehirdir. Biz Kocasinan Belediyesi olarak buna öncülük ediyoruz, Gökkuşağı Derneği ile birlikte çalışıyoruz” dedi.

Gökkuşağı Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Haskaraman da, “Bu güzel ve mutluluk verici hizmetin öncüsü olan, bize destek veren Başkan Bekir Yıldız'a ve Kocasinan Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Allah Kayseri'mizin huzurunu, birliğini bozmasın” şeklinde konuştu.

Başkan Bekir Yıldız ve Abdurrahman Haskaraman, vatandaşlara yemek dağıtarak onlarla çadırda iftar yaptı. İftarda misafirlere; mercimek çorbası, pirinç pilavı, patatesli haşlama et, tulumba tatlısı, ayran, üzüm, salata, ekmek ve su ikram edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 15:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun IP: 78.164.30.xxx Tarih : 25.08.2009 21:02:19

sayın başkan gelde yazır mahallsinde  yemek ver  tabi glebilirsen yukarı mahalle çöplüge donmüş   nerde cöp arabaların  hani hizmet nerde insanlar mahalleye giremiyor kokudan  ille kay tv çagıralım ancak o zaman gelirsiniz