4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başkana İlköğretim Haftası ziyareti

İlköğretim Haftası münasebetiyle Çorakçılar Mahallesi'nde bulunan Mehmet Soysaraç İlköğretim Okulu yöneticileri ve bir grup öğrenci, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek, hem belediyenin eğitime katkı ve destek çalışmaları hakkında bilgi aldılar, hem de okulları hakkında bilgi verdiler.

Mehmet Soysaraç İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Altun, Türkçe Öğretmeni Derya Yılmaz ile 8. sınıf öğrencilerinden Hayriye İbiş, Mürvet İkizoğlu, Zafer Gören ve Ümit Ersan yapmış oldukları ziyaretle Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a okullarına yapmış oldukları destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

24 derslikli ilköğretim okulunun yapılması, eğitim yardımı, kırtasiye yardımı, öğretmen odalarının yenilenmesi, okulların spor sahaları, tiyatro salonları, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları gibi birçok eğitim hizmetini destekleyici ve geliştirici çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, eğitim kurumlarıyla bilgi yarışması, konferans ve seminer gibi kültür ve bilim çalışmalarını da yerine getirdiklerini kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, okullara ve özellikle eğitime mali imkanlar içerisinde her türlü hizmetin yerine getirileceğini vurgulayarak, 2008-2009 eğitim ve öğretim yıllının hayırlı olması temennisinde bulundu. Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinden SBS ve ÖSS'de başarılı ve dereceye girmiş öğrencileri görmek istediklerini ve eğitimde şampiyonlar merkezi olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükkılıç, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 12:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?