4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Başkan'dan bayram kutlaması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma programı, belediye başkanları, milletvekilleri, meclis üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin de katılımıyla kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol'un yanısıra AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, Sadık Yakut ve Ahmet Öksüzkaya'nın da katıldığı bayramlaşma programında dernek ve oda temsilcileri, mahalle muhtarları, daire başkanları ve müdürler de hazır bulundu.

Keyifli bir ortamda geçen bayramlaşmada basın mensuplarının bayramını tek tek tebrik eden Başkan Özhaseki, tüm Kayseri halkına hayırlı ve huzurlu bayramlar diledi.

Özhaseki, “Bayramlar huzurun başlangıcı sayılmalı. Bizlerin bayramları çalışmakla geçiyor. Bir yandan raylı sistem için kırdığımız ve döktüğümüz yerlerin onarımı devam ederken bir yandan da vatandaşlarımızın rahat bayram geçirmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizim yaptığımız iş gösterişten uzak işler. Elimize yüzümüze de bulaştırmadık” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 15:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?