5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkanlar seçim gezisinde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hisarcık beldesinde halkla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Hisarcık Düğün Salonu'nda hanımlara hitap etti.

Burada ilk konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri modeli belediyeciliğin ders kitaplarına dahi konu olmaya başladığını belirterek, “Allah'a şükür iyi bir yere geldik. Yaptığımız hizmet ve yatırımlarla Kayseri'yi marka şehir yaptık. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz Erciyes Projesi ile inşallah Hisarcık'ı da bir cazibe ve turizm merkezi yapacağız. 5 bin gencimize iş imkanı doğacak. Hisarcıklı gözü gönlü tok insandır, ama biz yinede Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh beyle birlikte buraya her türlü hizmet ve yatırımı getireceğiz. Ben Hisarcıklı bir hemşehriniz olarak sizden bir söz istiyorum. Bizleri güçlü destekleyin. Öyle bir destekleyin ki buradan rekor çıkaralım rekor. Var mısınız rekorumuzu yenilemeye” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye çıkan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Hisarcık'ın hiçbir eksiğini bırakmayacaklarını belirterek, “Geçmişten beri bizim gönlümüzde Hisarcık'ın yeri ayrıdır. Siz Abdullah Gül'lere sahip çıktınız. Siz Tayyip Erdoğan'lara sahip çıktınız. Demek ki yapılan çalışmalar ve gayretler hiçbir zaman boşa gitmiyor. Tayyip bey Hisarcık'tan yüzde 75'i kabul etmez. Sadece bize değil, AK Parti'ye, Tayyip beye oy verdiğinizi unutmayacaksınız. İşte bu yüzden sizden rekor bekliyoruz. Biz yaratılmışların en şereflisi insan olduğunun bilinci ile sizlere geceli gündüzlü hizmet ediyoruz ve inşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Belediye binamız kesinlikle kapatılmayacak. Personeli ile birlikte yine sizlerin hizmetine sunulacak. Bu yönde hiçbir endişe ve tereddüttünüz olmasın. İnşallah buraya, içerisinde her türlü imkanın olduğu çok güzel bir salon yapacağız. Ayrıca buraya Erciyes Projemize yakışır kapalı ve son derece modern bir pazar yeri yapacağız. Hiçbir eksiğinizi bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 10:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?