5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkanlar vatandaşlarla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bütün güçlerini nefisleri için değil, Allah rızası için harcadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Erkilet beldesinde Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'la birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Burada ilk olarak konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilet belediye binasının kapanmayacağını, hiçbir personelin hak kaybına uğramayacağını söyledi.

Başkan Yıldız, “Artık zengin bir ortakla tanıştınız. 2009 yılı içerisinde Erkilet'te asfalt diye bir problem kalmayacak. Erkilet Belediye Başkanımızın gerek Kocasinan Belediyesi'nden gerekse Büyükşehir Belediyesi'nden ne isteği olduysa fazlasıyla yerine getirdik. Bundan sonra Erkilet'imizi, dolayısıyla Kayserimizi güzelleştirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu yükü namusumuz, şerefimiz bilip yolumuza devam edeceğiz. Hinterlant içinde başkanlarımız arasındaki uyum ve hizmet ahenginin devamı için bizleri seçerken, hep birlikte destekleyin” dedi.

“YALAN, YANLIŞ, İFTİRA HERŞEY KIRILA GİDİYOR”

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'dan sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, yaptıkları büyük hizmetler ve projelerle Kayseri'yi marka şehir haline getirdiklerini, kaynak israfının kökünü kuruttuklarını söyledi.

Başkan Özhaseki, “Ama biz bu kadar başarılı çalışmalar yapmamıza rağmen, birileri Allah'tan korkmadan haddi aşan sözler söylüyor. Haddi aşan sözleri Allah'a havale ediyoruz. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Değerlerimiz, mukaddesatımız, maneviyatımız belli. Bunları inkar edenimiz yok Allah'a şükürler olsun. Acaba inancımızda bir tuhaflık mı var? Gıybet helal mı oldu? İftira helal mi? Suizan serbest mi oldu? Bu insanlar fütursuzca nasıl iftira ederler. Dillerine gelen her şeyi nasıl söylerler. Nihayetinde bir belediye başkanlığı seçimi. Cenab-ı Allah hayırlısını versin. İnsanlarımızın gönlü kime ısınmışsa ona versin. O kadar rahat söylüyorum. Eyvallahımız olmadığını bilin ki seçim öncesinde gittim Başbakan'a bana hakkınızı helal etseniz bırakıp gideceğim dedim. Hiç eyvallahımız yok. Orayı tutup da biz oraya yapışmadık. Orası sorumluluk yeri. Orası vebal yeri. Orası inanan için ateşten bir gömlek. Görev olarak verildiği zaman Allah rızası için yapılacak bir iş. Ama bazıları nasıl oluyorsa oraya gözlerini diktiler, yalan, yanlış, iftira, her şey kırıla gidiyor. Allah onları ıslah etsin” dedi.

“ERKİLET'E 20 MİLYON TL HARCADIK”

Hinterlant kapsamında olan Erkilet beldesine yaptıkları yatırım ve hizmetlere de değinen Başkan Mehmet Özhaseki, “Erkiletimizin su ve ulaşım sorununu çözdük, asfaltlarını, yollarını, meydanlarını, okul ve cami çevre düzenlerini yaptık. 20 milyondan fazla para harcadık. Şimdi de buraya raylı sistemi getireceğiz inşallah. Bir diğer projemiz ise Yeşil Kuşak Projesi kapsamında Oymaağaç'tan başlayarak Erkilet'e

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 13:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?