5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Basketbol bölgesel lig kuraları çekildi

BASKETBOL BÖLGESEL LİG KURALARI ÇEKİLDİ

Erkekler ve Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi kurları çekilirken, Melikgazi Belediyespor ise kura sonucu I Grubu'nda mücadele edecek.

Bu sezon toplam 72 takımın 6 grupta mücadele edeceği Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi'nde 2009-2010 sezonunun kuraları çekildi. Melikgazi Belediyespor'u temsilen antrenör Nihat Kahraman'ın katıldığı kura çekiminde Melikgazi Belediyespor I Grubu'nda; Erciyes Üniversitesi, Adanaspor, Adana Çukurova Üniversitesi, Kozan Belediyespor ve Tarsus Çukurovaspor takımları ile mücadele edecek. 14 Kasım'da başlayacak olan lig karşılaşmalarında ilk maçı deplasmanda Çukurova Üniversitesi ile oynayacaklarını belirten antrenör Nihat Kahraman, "İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Kendi grubumuzdaki diğer takımlarla bundan önceki sezonlarda da aynı gruplarda mücadele ettik ve başarılı olduk. İnanıyorum ki, Melikgazi Belediyespor genç kadrosu ile bu ligi sallayacak ve hedeflenen ilk 3 takım arasına girecektir" dedi.

Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı ise, Adana takımlarının basketbola büyük yatırımlar yapan ekiplerden oluştuğunu belirterek, "Zor bir grup olarak gözüküyor, ancak bizim takımımızda genç, yetenekli ve tecrübeli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Önümüzde bir aylık süre var. Bu süre zarfında da yapacakları hazırlık maçları ile lige hazır hale geleceklerdir. Eksik olan mevkilerimiz olursa oralara da transferler yapabiliriz. Ben bütün oyuncularımıza ve teknik kadroya güveniyorum. Başarılı olacaklarını inancım tam" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 17:57:00
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 18:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?