7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Battalgazi mahallesi yenileniyor

BATTALAGAZİ MAHALLESİ YENİLENİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Battalgazi mahallesinde çok yönlü bir çalışma gerçekleştirerek yaya yolu, semt otoparklar, çim alanları ile otomatik sulama sistemi döşeme çalışmaların yerine getirildiğini söyledi.

Battalgazi mahallesinin Kayseri’nin en eski mahallelerinden biri olduğunu kuruluş tarihinin Osmanlı’ya dayandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Battalgazi mahallisinde ilk etapta imar yollarını açmak ile işe başladık. Açılan Battalgazi bulvarı ile buna bağlantılı yollar ile mahallede imar hareketi başladı. Eskişehir gecekondu önleme bölgesine geçiş yolu alması mahalleye ayrı bir önem kazandırdı. Bu açıdan Mahallemizi adeta yeniden elden geçirerek çevre ve yol düzenlemeleri yapıyoruz. Deforme olan ve bozulan yolları asfaltladık. Bin 400 metre uzunluğunda yaya yolu, bin 100 metrekare semt otoparkı, bin 200 metre çim alanı oluşturuldu. Ayrıca çim alanlara otomatik sulama sistemi yapıldı “ dedi.

Battalgazi Mahalle Muhtarı’nın talepleri doğrultusunda çalışmalara başlanıldığını ve Battalgazi bulvarının yeniden tüm alt yapısı yenilenerek asfaltlandığını, kavşak düzenlemelerinin yenilendiğini ve yolun hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

BATTALAGAZİ MAHALLESİ YENİLENİYOR
BATTALAGAZİ MAHALLESİ YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 16:10:01
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 17:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?