3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Bayan Gül'ün çocuk sevgisi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Kayseri'de park açılışına katılarak beş aylık 'Hayrünnisa' isimli bebeğe yakından ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Kayseri'de, Melikgazi Belediyesi tarafından Köşk Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Nevin Akyurt Parkı'nın açılışına katıldı.

Açılışı yapan Hayrünnisa Gül'e, mahalle halkı sevgi gösterisinde bulundu. Küçük çocuklara yakından ilgi gösteren Gül, Ahmet ve Gonca Akyar çiftinin 'Hayrünnisa' ismini verdiği beş aylık bebeklerini de bir süre kucağına alarak sevdi.
Bebeğin halası Cennet Akyar, 'Hayrünnisa' ismini kendisinin koyduğunu söyleyerek bebeği sevmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Cennet Akyar, "Hayrünnisa Gül'ü sevdiğimiz için bu ismi koyduk" dedi.

Anne Gonca Akyar da Hayrünnisa Gül'ü çok sevdikleri için bebeklerine bu ismi koyduklarını belirterek, "İyi ki de bu ismi koymuşuz. Hemşehrimiz olduğu için Abdullah Gül'ü ve eşi Hayrünnisa Gül'ü çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Kendisine sevgi gösterisinde bulunan mahalle kadınlarını selamlayan ve sık sık küçük çocukları severek kucağına alan Hayrünnisa Gül, açılıştan sonra Kayseri'den ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 17:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?