4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bayan hentbol takımı iddialı

Kayseri Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı Süper Lig’deki ilk galibiyetini Çankaya Belediyesi karşısında almayı hedefliyor.

Dördüncü hafta müsabakalarının oynanacağı Süper Lig’de Erciyes Üniversitesi’nin tek hedefi müsabakadan mutlak galibiyet elde etmek.

Ankara deplasmanında 5 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda oynayacağı Çankaya Belediyesi karşılaşmasında en büyük kozlarının sezon başında Çankaya Belediyesi’nden transfer ettikleri Funda Karabay ile Tuğba Akalan olduğunu belirten Kayseri Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Ayşegül Ayaz, başkent ekibine evinde ilk yenilgiyi tattıracaklarını söyledi. Ayaz, ”İlk hafta evimizde Bursa Osman Gazi Belediyesi karşılaşmasında şansız bir beraberlik aldık. İkinci hafta ligin güçlü ekiplerinden Kastamonu Gençlik karşısında iyi bir oyun sonrasında 4 sayı farkla mağlup olduk. Üçüncü hafta sahamızda yine ligin iddialı ekiplerinden Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşısında şanssız bir oyun ortaya koyduk ve fırsatları değerlendiremeyerek müsabakadan 30-34 mağlup ayrıldık. Artık ligde çıkış arıyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Çankaya Belediyesi karşısında galibiyet hedefliyoruz. Bu karşılaşmanın çok zevkli ve mücadele dolu olacağını tahmin ediyorum. İlk üç haftada yaşadığımız şansızlıkları bu müsabakada yaşamadığımız taktirde rakibimize evinde ilk mağlubiyetini tattıracağız. Geçen sezon Çankaya Belediyesi’nde oynayan Funda ve Tuğba bu sezon takımımızın galibiyeti için ter döküyorlar. Çankaya maçında onların gayretiyle de ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi.

Üçüncü hafta sonunda Erciyes Üniversitesi Süper Lig’de 1 puanda yer alırken, Çankaya Belediyesi ise 4 puanla mücadelesini sürdürüyor.

Ankara Çankaya Belediyesi ile Kayseri Erciyes Üniversitesi arasındaki Süper Lig bayanlar müsabakasını Muğla ve Zonguldak bölgesi hakemleri Osman Köse ve Kadir Kömürcü yönetirken, maçın gözlemciliğini ise Ankara bölgesinden Şerafettin Önay yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 17:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?