4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bayan Meclisine Yıldırım'dan brifing

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Bayan Meclisi üyelerine düzenlenen görsel brifingle bilgi verdi. Başkan Yıldırım, gerçekleştirilen hizmetlerle Talas'a modern bir görünüm kazandırdıklarını ifade etti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Bayan Meclisi üyelerine verdiği görsel brifingle hizmetlerini tanıtırken, aynı zamanda ilçeyi gezdirerek tanıtma imkanı buldu. Başkan Yıldırım, belediye binasında yapılmakta olan tadilat çalışmalarıyla ilgili bayanlara bilgi vererek tarihi ve modern Talas'a yakışır bir hizmet binası oluşturduklarını ifade ederek, kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını söyledi.

İlçe girişinde yapılan düzenlemelerle Talas'ın çehresinin değiştiğini ve modern bir görünüm kazandırdıklarını belirten Başkan Yıldırım, “Talas daha önceden kasaba görünümündeydi. Artık şehrimizin en önemli nadide yerlerinden vazgeçilmez bir kent görünümüne kavuşturduk. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken tamamen halkımızın en iyi şekilde istifade edebileceği kaliteli çalışmalarla sunmaya gayret ediyoruz. Talas artık dünyaya açılan tarihi ve modern bir kent. Gerçekleştirdiğimiz uluslararası organizasyonlarla ilçemiz dünyanın bir çok ülkesine örnek olmakta. Talas'ta hizmet anlayışlarını değiştirerek birilerine değil topluma hizmet etmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Gerçekleştirdiğimiz alt yapı, yol, kaldırım ve sosyal hizmetlere bu anlayışımızı taşıyarak bu gün Talas'ı modern bir yapıya kavuşturduk. Ali Dağı Mesire Alanı'nda gerçekleştirdiğimiz çalışmayla 45 bin metrekarelik ilçemizin en büyük parkı haline getirdik. Yukarı Talas Yolu'nun alt yapısını yaparak asfaltı tamamlandı. İlk kez Yukarı Talas kanalizasyon ve doğalgaza kavuştu. Talas'ta yapmış olduğumuz ilkler bunlarla da sınırlı değil. Anayurt'ta gerçekleştirdiğimiz park, ilçemizin en büyük parklarından bir tanesi. Anayurt bölgesine geniş bulvarlar yaparak hizmetlerimizi gerçekleştirirken, bölgenin kapalı semt pazarını inşa ettik. Yapımına başlanan vakıf üniversitesi ile ilçemiz ikinci üniversiteye kavuşuyor. Ayrıca 1 lise, 3 ilköğretim okulu ve 1 kapalı spor salonunu ilçemize kazandırdık. Yenidoğan Mahallemize ilçemizin en büyük kapalı semt pazarını inşa ettik. İkinci bahar evlerimizin 5.'sinin yapımını gerçekleştirerek orta yaş ve emekli erkek vatandaşlarımız için nezih bir mekan hazırlamaktayız. Sosyal tesisler, Bayan Kültür Merkezi, Bilgi Evi, Engelli Koordinasyon Merkezi ve Osmanlı Evi sosyal belediye hizmet alanlarımız olarak örnek hizmetlerdir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 17:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?