4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Bayanlara özel spor merkezi açıldı

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi tarafından yenilenen jimnastik ve spor merkezinin açılışı yapıldı.

Melikgazi Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan özel jimnastik ve spor merkezin açılışı gerçekleştirilerek, davetlilere tanıtımı yapıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, salonun 9 yıldır bayanlara hizmet verdiğini söyledi.

Zamanla salonun yetersiz kalması sonucu genişletme çalışması içine girdiklerini ifade eden Büyükkılıç, belediye olarak her alanda hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti. Büyükkılıç, ''Burası her gün 6 seans olarak bayanlarımıza hizmet veriyor. Şuan kayıtlı 300 sporcumuz var. Bayanlarımız için fiziki alt yapının sağlamanın yanı sıra sağlıklı beslenme ve kilo kontrolleri için bir diyetisyenimiz de görev yapıyor. Hanımlarımıza hizmet olarak ne yapsak azdır. Gelen talepler doğrultusunda bayanlara yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Büyükkılıç, spor merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, daha önceden düğün salonu olarak hizmet veren ve yemekhaneye dönüştürülen salonda da incelemelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 15:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?