5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Bayanlardan müzik ziyafeti

Kayseri'nin Talas Belediyesi Bayan Meclisi üyelerinden oluşan 'Bayanlar Korosu', halk ve sanat müziğinin unutulmaz parçalarını seslendirerek davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Talas Belediyesi Bayan Meclisi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bayanlar korosu, halk ve sanat müziği konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar. Talas Belediyesi Bayan Meclisi Başkanı Rezan Aktaş, kültür merkezinde sayısız kurslar düzenlediğini belirtti. Bayanlara örnek hizmetler sunan kültür merkezinde ahşap boyama, okuma yazma, takı tasarım, kurdele nakışı, kırkyama, bilgisayar, kuaförlük ve aerobik kurslarının düzenlendiğini ifade eden Aktaş, meslek edinme ve beceri eğitimi kurslarına müzik kurslarının da eklendiğini ifade etti.

Her zaman için bayanlara sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini belirten Rezan Aktaş, müzik korosunun uzun bir süredir çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Aktaş, bayanların müzik alanında kendilerini daha da geliştirmeleri için gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmanın ardından 15 bayandan oluşan koro, birbirinden eşsiz halk ve sanat müziği eserlerini seslendirdi. Bayan Meclisi Başkanı Rezan Aktaş, konser programından sonra bayanlara çiçek vererek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 21:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?